INTERIÉRY

Bydlení v masardě - interiér

Realizace: 2014/2015   Místo: Praha-Modřany

Zde se jednalo o nástavbu RD "na klíč" v podobě mansardy. Součástí zakázky bylo také nové schodiště, zesílení stávající stropní konstrukce, kompletní rekonstrukce rozvodů topení, vody a plynu. Hlavním požadavkem bylo, aby se dalo v přízemí domu během stavebních prací bydlet. Další galerie zde.

Oprava kancelářských prostor

Realizace: 2014   Místo: Praha-Hloubětín

Oprava kancelářských prostor v historickém objektu. Vlhké omítky v přízemí byly odstraněny a byly navrženy předsazené stěny opatřené větracími průduchy a odtahem do nepoužívaných komínů. Opatření byla doplněna odvětrávanou dutinou vně objektu. Dále byla provedena nová podlahová stěrka. V patře byly provedeny opravy stěn a stropů včetně malby.

Rekonstrukce bytu v činžovním domě

Realizace: 2014   Místo: Praha-Nusle

V bytě bylo nutné provést nové rozvody vody, elektřiny, plynu, odpady. V pokojích byla položena laminátová plovoucí podlaha, byla vyměněna topidla (vafky) a nekvalitně osazené parapety. WC a koupelnu jsme nově obložili a položili novou dlažbu (dlažbu jsme položili i v komoře a předsíni), byly vyměněny zařizovací předměty. Všechny původní dveře zůstaly zachovány.

Kryt radiátoru

Realizace: 2013   Místo: Praha-Krč

Zákaznice se na nás obrátila s prosbou o demontáž části sádrokartonové předstěny před radiátorem v čekárně její ordinace. Do vzniklého otvoru byl osazen dřevěný kryt radiátoru a zároveň byly zvětšeny výfukové otvory v parapetu.

Ze staré půdy nový dětský pokoj

Realizace: 2011   Místo: Praha-Břevnov

Naším úkolem bylo přestavět část nepoužívané půdy na dětský pokoj. Projekt mimo jiné zahrnoval opravu podlahy, zateplení přilehlé části střechy, nové omítky, sádrokartonový podhled a příčky, nové rozvody topení a elektřiny.

Segmentové schodiště

Realizace: 2001   Místo: Praha-Dubeč

V tomto případě se jednalo o montáž segmentového schodiště od firmy JAP do dvoupodlažního bytu. Firma na přání zákazníka dodala prvky bez povrchové úpravy a my je potom opatřili nátěry tak, aby schodiště ladilo s interiérem.